DVD PRODUCTIES

 

CRAWFURD Film & Video maakt DVD producties voor een betaalbare prijs.

En betaalbaar is in dit geval ZEER betaalbaar. Met name als het gaat om registraties van concerten en voorstellingen is CRAWFURD producties onnavolgbaar.

Denk daarbij aan een prijs van 3000 euro voor een compleet verzorgde DVD van een registratie met 3 cameraís, die ook nog eens door CRAWFURD wordt uitgegeven. Dus ook het traject richting winkels neemt Crawfurd u uit handen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarbij we enkele voorbeelden laten zien van DVDís die door ons zijn gemaakt.

Maar niet alleen de kwaliteit, gebaseerd op 20 jaar ervaring in de industrie, maar ook het bijbehorende financiŽle plaatje zal u overtuigen. Het maken van een DVD kan dus zelfs goedkoper zijn dan het opnemen van een CD!

Bent u een artiest met enig succes, bel dan even 0345-522581. We kunnen niet meer dan 12 DVDís per jaar produceren, dus aarzel niet te lang.

Een DVD is een mooie manier om uw prestaties op het toneel vast te leggen. Een serie DVDís kan uw hele carriŤre omspannen. Losse fragmenten leveren reclame op via YouTube. Het dient als voorbeeld voor theaterprogrammeurs en kan zo werk opleveren. Maar met onze prijzen wordt het ook nog eens een extra bron van inkomsten.

 

En voor alle duidelijkheid: we leveren een uitstekende kwaliteit. Hoe we dat doen is ons geheim.